Najučinkovitija metoda eliminacije celulita je anticelulitna masaža.

Poremećaji prehrane, genetika, stres i mnogi drugi razlozi mogu uzrokovati celulit, a glavni razlog razvoja celulita je loša cirkulacija.

Problem nastaje u krvožilnom i limfnom sustavu, jer dolazi do poremećaja cirkulacije, te povećanih količina toksina u tkivu. Anticelulitna masaža je metoda masaže koja se primjenjuje kako bi se smanjio i eliminirao celulit, te zagladio i učvrstio površinski sloj kože.

anticelulitna masaža

Zašto je važna anticelulitna masaža?

Masaža protiv celulita vrlo je učinkovita u procesu uspostavljanja normalne cirkulacije i funkcioniranja krvožilnog i limfnog sustava. Kada se primjenjuje kontinuirano, pomaže razgraditi slojeve celulita i postaje učinkovit tretman za sprečavanje recidiva. Celulit najčešće tretiramo u predjelu nogu, stražnjice i bedara.

Celulit je potrebno tretirati dok još predstavlja ESTETSKI problem. Celulit koji se na vrijeme ne tretira, može izazvati upalu vezivnog tkiva, tzv. celulitis, a tada predstavlja ozbiljan ZDRAVSTVENI problem. Anticelulitna masaža tada više nije učinkovita i ne može pomoći kod eliminacije, već se takvi klijenti upućuju dalje kod liječnika.

Način primjene anticelulitne masaže?

Anticelulitna masaža primjenjuje se posebnim, čvrstim pokretima, te individualno doziranim pritiskom. Tretmanom eliminiramo sloj po sloj celulita, istovremeno prateći rezultate. Stručno osoblje unaprijed educira klijente o rezultatima, koji se događaju nakon svakog 5-og tretmana. Na taj način klijent može pratiti da li ostvaruje rezultate kako se očekuje.

Tokom tretmana, klijenta se educira o korigiranoj prehrani, koju odmah primjenjuje uz tretmane, te ga se savjetuje o zdravijem načinu života.

Na tretmane je potrebno dolaziti kontinuirano, nekoliko puta tjedno kroz određeni vremenski period, ovisno o stanju celulita i potrebama klijenta, jer BEZ KONTINUITETA NEMA REZULTATA.

Tretmanom poboljšavamo cirkulaciju, eliminiramo suvišnu tekućinu iz organizma, razbijamo masne stanice te povećavamo dotok kisika u tkivo.

Više o anticelulitnoj masaži pročitajte u našem blog postu.

Rezultati anticelulitne masaže:

  • smanjen obujam tretiranog područja u centimetrima

  • oblikovane i čvršće noge

  • elastičnija koža

  • glatka površina kože, bez rupica, tzv. ”narančine kore

  • osjećaj lakoće u nogama

Prednosti anticelulitne masaže?

Smanjenje celulita: Masaža ciljano djeluje na celulitne naslage, potičući njihovo razbijanje i eliminaciju iz tijela.

Poboljšana cirkulacija: Aktivacija limfne drenaže i protoka krvi potiču zdravu cirkulaciju koja je ključna za uklanjanje toksina.

Zaglađivanje kože: Masaža pomaže u obnavljanju kolagenskih vlakana, što dovodi do poboljšanja tonusa i teksture kože.

Osjećaj opuštenosti: Anticelulitna masaža također pruža opuštajući učinak, smanjujući stres i potičući osjećaj dobrobiti.

anticelulitna masaža zagreb

Rezervirajte svoj termin za anticelulitnu masažu na 092/3817 208 ili info@estefit.eu