Brzi program za cijelo tijelo

TRAJANJE 30′

Program je namijenjen osobama koje imaju malo vremena, a žele postići barem djelomično bolju fizičku kondiciju, veću snagu te bolji i ljepši izgled.

Ovaj program vježbanja može poslužiti kao uvod i priprema za zahtjevnije vježbanje nakon određenog vremena ili kao pomoć za poboljšanje općih tjelesnih sposobnosti kada je u pitanju kroničan nedostatak vremena.

S obzirom na to da vježbanjem povećavate snagu i izdržljivost, lakše ćete obavljati sve svoje dnevne obveze. Tjelesna aktivnost potiče rad kardiovaskularnog sustava, što doprinosi boljoj opskrbljenosti stanica kisikom i nutritivnim sastojcima, te povećava kapacitet pluća. Rezultat je viša razina energije i smanjen umor. Nakon vježbanja, cijeli dan osjećat ćete se dobro, energični i puni elana.

Kada se vaše tijelo prilagodi režimu vježbanja, imat ćete više energije, ljepše izgledati i bolje se osjećati u svome tijelu!

Rezervirajte svoj termin na 092/3817 208 ili info@estefit.eu

VAŽNO:

Treninzi mogu biti poluindividualni (2 – 4 osobe u terminu), ali svaku osobu vodimo po individualno kreiranom programu.
Individualni treninzi (1 osoba sama u terminu) obuhvaćaju savjetovanje, prilagođen inidvidualni program vježbanja i istezanje na kraju.

Pri izradi programa treninga uzima se u obzir kronološka dob, inicijalna tjelesna kondicija, prisutni zdravstveni problemi i ciljevi koje osoba želi postići.

Vrijeme trajanja poluindividualnih treninga je 55′ ili 30′, a individualnog treninga 60′.

Unaprijedite svoje zdravlje i tjelesne sposobnosti brzim programom vježbanja.

REZERVIRAJTE TERMIN