Današnji poslovni čovjek živi i radi pod stalnim stresom, sjedeći na dugotrajnim sastancima i predavanjima, satima gledajući u ekran računala, pogrbljen nad njim i kontinuirano ponavlja iste pokrete korištenjem tipkovnice i miša.

Sve to uzrokuje kronične bolesti poput migrene, problema s leđima i vratom, bolova u laktovima i šakama.

Znate li koji je brz, siguran i efikasan način za smanjenje ili uklanjanje tih simptoma?

Masaža na prijenosnoj stolici je brz i djelotvoran način za trenutno opuštanje i ”vraćanje u život”. Dovoljno je 15 min da uzmete vrijeme za pauzu, sjednete na stolicu za masažu i prepustite se profesionalcima.

Benefiti masaže na stolici su:

  • Podizanje energije i povećanje produktivnosti
  • Poboljšanje raspoloženja
  • Ublažavanje napetosti mišića
  • Smanjenje depresije, tjeskobe i stresa
  • Poboljšanje cirkulacije i smanjenje krvnog tlaka
  • Poboljšanje fokusa, vještina rješavanja problema i kreativnog razmišljanja

  • Smanjenje naprezanja očiju od računala i svjetala

Rezultati masaže na stolici

Dovode do smanjenja razine kortizola­ – glavnog hormona stresa, koji je jedan od krivaca za visoki krvni tlak, debljinu i pretjeranu želju za slatkim.

Masaža se izvodi na ergonomskoj stolici, posebno dizajniranoj kako bi se osoba mogla udobno smjestiti i opustiti. Izvode ju profesionalni, certificirani terapeuti, radi se preko odjeće, bez ulja, što Vam omogućuje da se vratite na posao, sastanak ili predavanje u trenu.

Fokus masaže je na leđima, vratu, ramenima i rukama, tako da je olakšanje trenutno.

Uzmite pauzu, dođite i iskoristite je na zdrav i drugačiji način – osim toga potrošiti ćete samo 15 min, dok ćete učinak osjećati puno duže. Pozitivan učinak je vidljiv, trenutan i garantiran.

Zdrava osoba = sretnija i produktivnija osoba

Rezervirajte svoj termin

Svoj termin možete rezervirati pozivom na broj 092/3817 208, pošaljite mail na: info@estefit.eu ili ispunite kontakt obrazac