MASAŽA
TIJELA

Opuštanje i očuvanje
zdravlja

Masažom tijela do stanja prirodne
ravnoteže

Povijest masaže seže tisućama godina u Kinu i Egipat, drevne kulture koje su već tada vjerovale u medicinske koristi masaže, dok njeno uključivanje u zapadnu medicinu traje tek zadnjih pedesetak godina. Potencijal za rast i istraživanje ljekovitih svojstava masaže je očit, a potražnja javnosti za terapijom masažama sve je veća.

Masaža se koristi u zdravstvenoj, sportskoj i wellness industriji, kao jedna od najstarijih i najučinkovitijih metoda za prevenciju bolesti, pomoć pri liječenju različitih problema kostiju, mišića i zglobova, kao dio sportskih priprema sportaša, za postizanje opuštanja i za regeneraciju cijelog organizma. Djeluje na krvožilni, limfni i živčani sustav, te na opće stanje organizma.

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi i limfe, a bolja cirkulacija poboljšava izmjenu tvari, reducira se masno tkivo, pojačava se oksigenacija tkiva. Također se poboljšava tonus i elastičnost kože, koja postaje zdravija, zategnutija i blistavija.

Kao metoda za otpuštanje emotivne i tjelesne napetosti, masaža ima antistresno djelovanje i vraća tijelo u stanje prirodne ravnoteže.

Masaža se provodi u wellnessima, sportskim centrima, bolnicama, fizikalnim terapijama, staračkim domovima, klinikama za liječenje boli, ali sve više i na radnim mjestima. Korištenje masaže u svrhu promicanja ravnoteže i održavanja unutarnjeg i vanjskog zdravlja, je nešto što sve više postaje standardni dio današnjeg načina života.

Vrste i tehnika masaže ovise o potrebama klijenata, a mi u EsteFitu primjenjujemo medicinsku, klasičnu, sportsku, anticelulitnu, relax, masažu za trudnice i masažu na prijenosnoj stolici

Rezultati tretmana:

Bolja cirkulacija krvi i limfe

Smanjena napetost i bolovi u mišićima

Poboljšan tonus i elastičnost kože

Tijelo u stanju prirodne ravnoteže

Uzmite vrijeme za sebe, opustite se uz kvalitetnu i stručnu masažu.

REZERVIRAJTE TERMIN

Rezervirajte svoj termin na 092/3817 208 ili info@estefit.eu