MASAŽA
TIJELA

Opuštanje i očuvanje
zdravlja

Masažom tijela do stanja prirodne
ravnoteže

Masaža je jedna od najstarijih i najučinkovitijih metoda za postizanje opuštanja, ali i za očuvanje zdravlja. Masažom djelujemo na krvožilni, limfni i živčani sustav, te na opće stanje organizma. Masažom se poboljšava cirkulacija krvi, limfe i energije. Bolja cirkulacija poboljšava izmjenu tvari, smanjuju se potkožne masnoće, pojačava se oksigenacija tkiva. Masaža poboljšava tonus i elastičnost kože koja postaje zdravija, zategnutija i blistavija.

Kao metoda za otpuštanje emotivne i tjelesne napetosti, masaža ima i antistresno djelovanje. Masaža vraća tijelo u stanje prirodne ravnoteže.

Nudimo Vam medicinsku, klasičnu,  sportsku, anticelulitnu masažu te masažu za trudnice. Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u borbi protiv celulita, a rezultira otklanjanjem potkožnih masnoća koje se putem limfe izbacuju iz organizma. Kako bismo postigli što bolje i BRŽE rezultate, anticelulitna masaža se kombinira s anticelulitnom maskom za tijelo.

MASAŽA ZA TRUDNICE

Masaža tijekom trudnoće nije luksuz nego potreba, jer smanjuje anksioznost, smanjuje simptome depresije, ublažava bolove u mišićima i zglobovima, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, čime se smanjuje otečenost u nogama i stopalima. Takva masaža ima za cilj opustiti napetost mišića i poboljšati protok limfe i krvi a primjenjuje se blagim pritiskom na mišićne skupine tijela. Masaža trudnica, ako se redovito primjenjuje, povećava razine hormona dopamina i serotonina (niske razina tih hormona su povezane s depresijom). Prednosti ove masaže su da može utjecati na poboljšanje cjelokupnog prenatalnog zdravlja mnogih trudnica, kako emocionalno tako i tjelesno, što je vrlo važno za dijete i buduću majku.

Rezultati tretmana

Bolja cirkulacija krvi i limfe

Smanjena napetost i bolovi u mišićima

Poboljšan tonus i elastičnost kože

Tijelo u stanju prirodne ravnoteže

Cjenik

MASAŽA PARCIJALNA

MASAŽA PARCIJALNA

MASAŽA CIJELOG TIJELA

MASAŽA PARCIJALNA

MASAŽA PARCIJALNA

MASAŽA PARCIJALNA ANTICELULITNA

30 min – 150 kn

45 min220 kn 

 60 min 280 kn 

5 TRETMANA PO 30 min 650 kn 

5 TRETMANA PO 45 min 950 kn 

10 TRETMANA PO 30 min 1200 kn 

*PARCIJALNA MASAŽA – medicinska klasična, sportska, relax, anticelulitna

Uzmite vrijeme za sebe, opustite se uz kvalitetnu i stručnu masažu, uložite u svoje zdravlje.

REZERVIRAJTE TERMIN