Stručnjaci smo za unapređenje zdravlja i njegu tijela

EsteFit je mjesto gdje se susreću profesionalci koji su se tijekom više od dva desetljeća bavili problematikom iz područja zdravlja, sporta, fizikalne i estetske medicine. Ovdje se pristupa svakom klijentu na individualan način, u skladu s njihovim željama i potrebama.

Osim rekreativaca, ovdje su dobrodošle i osobe koje se intenzivno bave sportom ili sanjaju o fizičkoj aktivnosti i zdravom načinu života, ali još uvijek misle da nemaju dovoljno vremena da svoje tijelo dovedu u formu.

EsteFit je oaza znanja za osobe koje su izložene naporu i kojima su potrebni savjeti za poboljšanje izdržljivosti, bazične vježbe snage, pliometrijske vježbe, vježbe istezanja, koordinacije, ravnoteže i stabilizacije. Također, ovdje se nude zdravstveni i estetski paketi koji su ciljano i pažljivo osmišljeni nakon mnogo istraživanja i osluškivanja potreba i želja klijenata.

Svojim klijentima EsteFit nudi individualan pristup jer se vjeruje da su svi drugačiji i da se potrebe svake osobe razlikuju. U zajedničkom razgovoru se prepoznaju potrebe klijenta i vodi se na putu zdravlja, ljepote i zadovoljstva samim sobom. Ovdje se pomaže klijentima da pronađu i zadrže motivaciju s kojom će ostvariti svoje ciljeve.

Uz našu stručnu pomoć, klijenti imaju mogućnost ostvariti rezultate u područjima kao što su: gubitak težine, oblikovanje tijela, poboljšanje kondicije i izdržljivosti, oporavak nakon ozljeda, prevencija ozljeda, poboljšanje ravnoteže i stabilnosti tijela, te poboljšanje cjelokupnog zdravstvenog stanja.

Otkrijte nam svoje želje, poklonite nam svoje povjerenje, a mi ćemo vam pomoći da pronađete i zadržite motivaciju s kojom ćete ostvariti svoje ciljeve.

Rezervirajte svoj termin na 092/3817 208 ili info@estefit.eu

EsteFit – vaš savršen partner na putu ka zdravom i sretnom životu.

REZERVIRAJTE TERMIN

Recenzije naših zadovoljnih klijenata:

Usluge EsteFit-a koristim od prvog dana.
Imala sam problema sa bolnim leđima, redovitom vježbom i masažom bolovi su nestali te više nemam problema. Ako ne stignem u dvoranu, koristim online vježbanje.

Godine ostavljaju tragove na koži lica, redovitom njegom i hidratacijom lica postigla
sam njegovan izgled kože lica.
Vikend je rezerviran za nordijsko hodanje uz dobro društvo.
Za umorne noge koristim preso terapiju.

Svaka usluga koju koristim ima vidljive rezultate jer su djelatnice profesionalne te se svakom klijentu pristupa individualno a to je najvažnije za postizanje dobrih rezultata.

Melita ŠP

U Estefit dolazim od samog početka, prvenstveno radi kroničnih problema s
kralježnicom.

Ciljane i prilagođene vježbe 2x tjedno pomažu mi u izgradnji muskulature, a 15
minutna masaža pomaže kod relaksacije napetosti u leđima.

Unazad godinu i pol uključila sam se u program nordijskog hodanja koje je dodatno podiglo nivo moje kondicije i hodne pruge. Kako su treninzi na otvorenom u zelenilu, doživljavam ih i kao  antistres terapiju u prirodi.

Mihaela P.

Na treninge u EsteFit dolazim od prvog dana. Motiv dolaska je prvenstveno bila rehabilitacija, a po oporavku, fokus je bio program redukcije suvišne težine te rješavanje posljedica sjedalačkog načina života kombinacijom treninga i masaža. Nakon značajnog gubitka kilograma i postizanja forme života, mogu samo dati svoju iskrenu preporuku za EsteFit. Očekuje vas personaliziran pristup, stručnost i posvećenost, a samim time i – rezultat!

Ana Butara

Dolazim u Estefit na preporuku i zadovoljna sam sto sam tu vec neko vrijeme. Redovito dolazim na vjezbe i masazu leda. Otkad sam tu, vidim poboljsanja u sveukupnom zdravlju, pogotovo u podrucju leda i koljena, zbog cega sam primarno i dosla. Preporucujem Estefit svakome tko zeli odabrati individualan pristup vlastitom
zdravlju i dati se u ruke profesionalaca!

Rafaela P.

Već godinama sam klijent Estefita. Koristim usluge vježbanja i masaže i oboje bih svakome preporučila radi individualnog i stručnog pristupa, te ljubaznosti i profesionalnosti osoblja.
Uz Estefit moja leđa odolijevaju izazovima sjedilačkog načina života!

Marijana E.

Estefit je ugodno mjesto za vježbanje i unapređenje zdravlja, posebno za one poput mene koji vole mirnije, opuštajuće okruženje. Zahvaljujući individualnom radu i/ili radu u malim grupama, ljubazno i stručno osoblje osigurava kvalitetan i personaliziran pristup. Vježbe pod stručnim vodstvom, u kombinaciji s masažom leđa, pomažu mi kod ublažavanja bolova u donjem dijelu leđa. Iako je preporuka doktora da ne vježbam, to mi nije bilo prihvatljivo. Ovdje me vode kroz vježbe koje doprinose zdravlju kralježnice jačanjem brojnih važnih mišića bez negativnog utjecaja na osjetljivi dio. Zadovoljan sam i uvijek se rado vraćam u Estefit.

Antonio G.

Usluge tvrtke ESTEFIT koristim gotovo od samih početaka osnivanja tvrtke,  što je
otprilike  3,5 godine. Moram naglasiti da sam izuzetno zadovoljna i sretna, te njihove usluge mogu preporučiti svojim prijateljima i kolegama.

Bitno je naglasiti da djelatnice ESTEFIT-a imaju dugogodišnje iskustvo (30-ak godina) u fizioterapiji i srodnim djelatnostima.

Svakoj osobi pristupaju
individualno,ovisno o potrebama i eventualnim poteškoćama.
Usluge koje koristim redovito:
Trening/vježbanje
Redovito, tri puta tjedno. Prije pandemije odlazila sam u prostorije tvrtke, a za vrijeme
pandemije preko skypea tj. on-line. Stručan i individualan pristup znatno mi je pomogao, pogotovo kod sprečavanja ili olakšavanja povremenih bolova u kralježnici, te općenito na postizanje fleksibilnosti, izdržljivosti, snazi, a i za umanjenje stresa.

Kao što sam spomenula, pristup je individualan, i vježbe se prilagođavaju trenutnom
problemu ili potrebi. Uvijek se ide korak naprijed, od lakših vježbi prema težima, i ciljano se radi na određenoj skupini mišića. Vježbanje mi je pogotovo pomoglo tijekom pandemije Covid 19. Dobila sam na snazi, ojačala muskulaturu, čak i malo
smršavila na pravim mjestima. Dodatno treba naglasiti da redovito vježbanje djeluje
pozitivno na ukupno zdravlje te smanjenje stresa.
Nordijsko hodanje
Ovo je izvrsna aktivnost za svaku dob iz više razloga. Hodanje se održava 2 puta tjedno, moguće je odabrati termin koja Vam odgovara, večernji ili jutarnji. Zašto je nordijsko hodanje u ESTEFIT-u aktivnost koju bih preporučila svakome? Ima više
razloga za to: poboljšanje držanja, rad svih mišića (ne samo nogu, već ruku, gornjeg dijela tijela
itd.); postizanje i održavanje snage i kondicije; boravak u zelenilu Maksimira, na
svježem zraku; ugodno druženje u maloj grupi korisnika…. Sve to je odličan način za postizanje fizičkog, a i mentalnog zdravlja. Grupe su relativno male, a na hodanje dolaze osobe različitih dobi, od djece (10-12 godina)  sa svojim majkama , do mladih
žena, žena srednje dobi, pa i onih u zlatnim godinama (blizu 80). Nakon hodanja osjećam se totalno rasterećeno, u vrlo dobroj kondiciji, ugodno umorna, i opijena svježim zrakom. To mi daje dodatnu pozitivnu energiju za cijeli tjedan.
Masaža
Na masažu u Estefit odlazim redovito jednom tjedno, a po potrebi i češće. Vrlo sam
zadovoljna , jer je pristup profesionalan i individualan, ovisno o tegobi. Djelatnica se
u potpunosti posvećuje korisniku, ne samo kao maserka, već, mogla bih slobodno reći, i psihoterapeut. Nakon masaže uvijek se osjećam laka kao pero, sva fizička i emotivna napetost nestaje.
Ostale usluge
Od ostalih usluga isprobala sam njegu ruku te njegu lica, te i njih iskreno i od srca mogu preporučiti.

Kroz sve spomenute usluge postigla sam bolje zdravlje i kondiciju, oslobodila se
stresa, osjećam se zdravije i mlađe nego prije par godina. Zbog toga iskreno preporučam, i već sam preporučila mnogim svojim prijateljicama,  korištenje različitih ESTEFIT usluga. Vjerujte, bit ćete zadovoljni i sretni, radom na sebi poboljšat ćete zdravlje, koje je najvažnije od svega. A to je moguće kroz izuzetno profesionalan, a
istovremeno individualan i topao ljudski pristup koji ćete naći u ESTEFIT-u!
Hvala i srdačan pozdrav,

Đurđa E.F.

U Estefit sam prvi put došla na preporuku prijateljice prije nekoliko godina i to na medicinsku masažu leđa. Budući da imam dijagnosticirane probleme na vratnoj i lumbalnoj kralježnici (dugogodišnji uredski posao) ova vrsta masaže mi je nužno potrebna i moram reći da sam već nakon prvih nekoliko dolazaka primijetila veliku
razliku i poboljšanje stanja (te u odnosu na druge vrste masaža,u drugim centrima gdje sam prije odlazila).

Vrtoglavice i dosta česte glavobolje su se prorijedile, a nakon nekog vremena i redovitih dolazaka gotovo nestale, kao što su se i bolovi u vratu i
donjem dijelu leđa smanjili. U skorije vrijeme sam počela dolaziti u Estefit i na medicinske vježbe koje su također prilagođene prema mojoj dijagnozi tj individualizirane.

Mislim da mi kombinacija masaže i vježbi još više pomaže jer se osjećam puno bolje otkad prakticiram oboje te ponekad simptome više ni ne osjećam što sa zadovoljstvom mogu potvrditi. Svima koji imaju neke slične tegobe bih iskreno preporučila ove usluge koje centar nudi jer vjerujem da će biti zadovoljni i da će brzo vidjeti rezultate i poboljšanje zdravstvenog stanja. Veliko hvala od srca timu Estefit-a.

Natalija M.

EsteFit usluge koristim vec vise godina, od njihovog pocetka rada. Dolazim zbog
problema s kraljeznicom i zbog povreda uslijed bavljenja sportom. Osoblje je jako
profesionalno i strucno, a pristup je prilagoden pojedincu. Treninzi su zanimljivi, motivirajuci, uvijek prilagodeni trenutnoj povredi i bolovima ili jednostavno radimo na formi, fleksibilnosti i oblikovanju tijela. Atmosfera je opustena ali prije svega radna tako da redovitim dolascima rezultati ne mogu izostati.
Iskreno preporucam EsteFit usluge.

Kristina P.

U EsteFitu vježbam već oko dvije godine. Vrlo sam zadovoljan postignutim
napretkom i puno bolje se osjećam, i fizički i mentalno. Raspored termina je vrlo fleksibilan, a moguće je kombinirati i vježbanje online i uživo. Prostor za vježbanje je ugodan i vrlo dobro opremljen rekvizitima za vježbanje, svlačionicom i kupaonicom.
Svaki trening je uvijek izveden na istoj visokoj razini standarda. Svakako preporučam!

Goran B.

Imam problema s kifozom i skoliozom. Uz pomoc vjezbi i masaze sam uspio razjacati leda, poboljsati posturu i ukloniti bol u ledima. Mogu se ponovno baviti planinarenjem, kosarkom i slicnim sportovima, sto mi je vrlo vazno. Estefit bi preporucio svakome tko puno sjedi na poslu kao i ja.

Sime I.