Online vježbanje postalo je većini jedno od najdražih vježbanja, zato što možete slobodno vježbati kod kuće, u hotelu, na putovanju, na godišnjem, na bolovanju, gdje god se nalazili. Uz to možete uštedjeti na vremenu i putovanju koje biste inače potrošili na dolaske i odlaske s vježbanja. Uz online vježbanje možete u miru vježbati kod kuće i postići zadane ciljeve uz naše stručno vodstvo.

Imamo gotovo sve što vam treba kako biste se bolje osjećali, ali i bolje izgledali:

  • Treninzi za poboljšanje opće kondicije, mršavljenje i oblikovanje tijela
  • Zdravstveno – korektivni treninzi kod različitih tegoba, uzrokovanih bolovima u mišićima ili zglobovima
  • Vježbe za kralježnicu, kod bolova u kralježnici, kod bolova u vratu i ramenom obruču, bolova u koljenima ili kukovima
  • Treninzi snage
  • Program kod opće slabosti muskulature, za sve generacije, a pogotovo za starije ili osobe koje se slabo kreću
  • Program za osteoporozu ili osteopeniju
  • Program vježbanja za osobe koje imaju umjetne zglobove, totalne ili parcijalne proteze u zglobovima
  • Multifunkcionalni treninzi
  • Postrehabilitacijski i kineziterapijski program, koji se provodi nakon završene fizikalne terapije, gdje je potrebno nastaviti vježbati pod vodstvom stručnjaka, kako bi se ozlijeđeni dio povratio u 100% funkciju, kakav je bio prije ozljede, operacije ili rehabilitacije

Namijenjeno je za sve generacije.

Za djecu, mlade, srednju i stariju dob.

U programu mogu biti do 3 osobe, što znači da možete s nama dogovoriti trening i vježbati s vašim partnerom, s djetetom, prijateljem, mamom, tatom, kolegicom.

Program je isključivo individualno prilagođen što znači da je svaki trening drugačiji i mijenja se prema napretku i reakcijama vašeg tijela te osobnim preferencijama svakog našeg klijenta, ali istovremeno i prema pravilima struke.

Naša preporuka je 30 minuta za djecu ili starije osobe koje su slabije pokretne, koje se nalaze u invalidskim kolicima ili su jednostavno u slabijoj snazi i kondiciji, te ukoliko se radi samo jedan dio tijela, npr. vježbe za koljena ili vježbe kod glavobolja ili migrena.

Dok za ostale preporučamo programe treninga u trajanju 55 min, kako bi se brže napredovalo i kako bi se ostvarili željeni ciljevi.

Kako izgleda procedura?

Za online vježbanje potreban je pristup na Skype ili sličnom programu, malo prostora u vašem domu, a sve drugo prepustite nama.

Prvo se obavlja inicijalni telefonski razgovor gdje se dogovaramo oko vaših želja, mogućnosti i načina postizanja ciljeva te utvrđivanja vašeg trenutnog zdravstvenog i kondicijskog statusa.

Svaki termin se dogovara posebno, a možete birati paket vježbi u trajanju 30 min ili 55 minuta.

Plaćanje se vrši preko računa (internet bankarstvo, pošta, banka).

Rezervirajte svoj termin na 092/3817 208 ili info@estefit.eu