DIGITALNI POKLON BON

  • Želite obradovati dragu osobu za rođendan, godišnjicu ili možda znate koliko je je bole leđa, a nikad nije bila na masaži, uvijek govori da bi trebala početi vježbati  a nikad nije našla vrijeme za to?…..
  • Puno razloga postoji zašto biste uljepšali nekome dan, a nekima možda i promijenili život, jer ljudi se često odluče na korijenitu promjenu i okrenu zdravijem načinu života onda kad osjete kako bi im moglo zapravo biti puno bolje, ako malo ulože u sebe, ili….ako za početak, netko uloži u njih….zato budite Vi ta osoba koja će im pomoći u toj promjeni prema boljem načinu života.
  • Kako biste nekome donijeli lijepe trenutke pripremili smo Poklon bonove sa našim uslugama, koje možete doći osobno platiti i preuzeti, ali isto tako ako ste zauzeti i ne stignete imamo u ponudi i digitalne Poklon bonove.
  • Digitalni Poklon bon saljemo na Vasu mail adresu nakon što zaprimimo uplatu, a Vi ga možete isprintati i spremiti u kuvertu ili ga možete proslijediti osobi kojoj je namijenjen. Podatke za uplatu ćemo poslati na Vašu mail adresu.
  • Time štedite vrijeme i pokazujete da usprkos tome ne zaboravljate ljude oko sebe koji to zaslužuju ili trebaju. Isto tako, nemojte zaboraviti ni sebe, i Vi možete doći k nama, bez čekanja na Poklon bon.

Vaš EsteFit tim

POKLON BON U PAPIRNATOM OBLIKU