Želite obradovati dragu osobu za rođendan, godišnjicu ili možda znate koliko je je bole leđa, a nikad nije bila na masaži, uvijek govori da bi trebala početi vježbati  a nikad nije našla vrijeme za to?…..Još puno razloga postoji zašto biste mogli uljepšati nekome dan, a nekima možda i promijeniti život, jer ljudi se često odluče na korijenitu promjenu i okrenu zdravijem načinu života, kad osjete kako bi im moglo zapravo biti puno bolje, ako malo ulože u sebe, ili….ako za početak, netko uloži u njih….zato budite Vi ta osoba koja će im pomoći u toj promjeni prema boljem načinu života.

Kako biste nekome donijeli lijepe trenutke pripremili smo Poklon bonove sa našim uslugama, koje možete doći osobno platiti i preuzeti, ali isto tako ako ste zauzeti i ne stignete imamo u ponudi i digitalne Poklon bonove. Digitalni Poklon bon saljemo na Vasu mail adresu nakon što zaprimimo uplatu, a Vi ga možete isprintati i spremiti u kuvertu ili ga možete proslijediti osobi kojoj je namijenjen. Podatke za uplatu ćemo poslati na Vašu mail adresu.

Time štedite vrijeme kojeg vjerojatno nemate previše, ali isto tako pokazujete da usprkos tome, ne zaboravljate drage ljude oko sebe koji to zaslužuju ili trebaju. Isto tako, ne zaboravite ni na sebe, i Vi možete doći k nama na neku uslugu, bez čekanja na Poklon bon.

Vaš EsteFit tim