DIGITALNI POKLON BON

Želite obradovati dragu osobu za rođendan, godišnjicu ili možda znate koliko je bole leđa, a nikad nije bila na masaži, uvijek govori da bi trebala početi vježbati a nikada nije našla vrijeme za to?

Puno razloga postoji zašto biste uljepšali nekome dan, a nekima možda i promijenili život, jer ljudi se često odluče na promjenu i okrenu zdravijem načinu života onda kad osjete kako bi im moglo zapravo biti puno bolje, ako malo ulože u sebe, ili….ako za početak, netko uloži u njih….zato budite Vi ta osoba koja će im pomoći u toj promjeni prema boljem načinu života.

Kako biste nekome donijeli lijepe trenutke pripremili smo Poklon bonove s našim uslugama, koje možete doći osobno platiti i preuzeti, ali isto tako ako ste zauzeti i ne stignete imamo u ponudi i digitalne Poklon bonove.

Digitalni Poklon bon šaljemo na Vašu mail adresu nakon što zaprimimo uplatu, a Vi ga možete isprintati i spremiti u kuvertu ili ga možete proslijediti osobi kojoj je namijenjen.
Time štedite vrijeme i pokazujete da usprkos tome ne zaboravljate ljude oko sebe koji to zaslužuju ili trebaju.

Kako doći do Poklon bona?

Vrlo je jednostavno, pošaljite na mail ili nas kontaktirajte putem telefona, mi ćemo podatke za uplatu poslati na Vašu mail adresu. Nakon zaprimljene uplate, Poklon bon šaljemo Vam na mail.