Znamo kako je ponekad teško uskladiti sve privatne i poslovne obveze koje imamo te uz to još i vježbati. Ponekad se uspijemo nagovoriti pa krenemo s redovnim vježbanjem, ali tada zbog užurbanosti rasporeda često na kraju odustanemo. Ako je takva situacija i kod Vas – predlažemo Vam da isprobate Online vježbanje s EsteFitom.

 

Nakon brojnih online suradnji uvjerili smo se zajedno s našim klijentima u dobrobiti online vježbanja zato što:

1. Vježbate bilo gdje i bilo kada: kod kuće, na poslu, na moru, na godišnjem, u hotelu, apartmanu.

2. Vježbate u udobnosti svog doma, daleko od pogleda

3. Vježbate u vrijeme koje Vama odgovara, ne morate se prilagođavati terminima grupnih programa ili trenera

4. Ne trebate imati nikakvu opremu za vježbanje

5. Putem video procjene i konzultacija osiguravamo da vježbate pravilno i efikasno

 

ONLINE VJEŽBANJE

ONLINE VJEŽBANJE

 

Centar ”EsteFit” je na jednostavan način putem različitih platformi/aplikacija omogućio individualno vježbanje u mnoge domove širom Hrvatske. Naši treninzi su prilagođeni svakoj osobi, svakom prostoru i svakom uređaju. Dovoljno je imati uređaj s internet vezom i kamerom kako bismo mogli ostvariti video vezu: mobitel, tablet, prijenosno ili stolno računalo. Prostor može biti minimalan, da možete leći na pod i da imate prostora kolika je dužina vašeg tijela.

Ako imate rekvizite, poslužit će vam, ali to svakako nije uvjet za online vježbanje, jer naše su vježbe  dovoljno kreativne, stručne i najvažnije djelotvorne pa nedostatak rekvizita ili velikog prostora neće poremetiti planove za napredak. Stoga za početak ne trebate brinuti o opremi, samo vam treba volja i želja za promjenom.

Prilikom inicijalnog razgovora se dogovaraju ciljevi i mogućnosti, a program vježbi se radi isključivo individualno, za svaku osobu zasebno.

 

Ako želite biti u kondiciji i vježbati uz našu podršku i vodstvo, sada više nema prepreka. Sve što trebate je kontaktirati nas putem mobitela 092 381 7208 ili putem maila: info@estefit.eu