Ovaj program namijenjen je svima koji do sada nisu vježbali ili su neredovito vježbali, kojima je stres sastavni dio dana, a žele se pokrenuti, smršaviti, ojačati, učvrstiti tijelo, poboljšati san te podići tjelesnu i mentalnu kondiciju.

Ovaj program namijenjen je osobama koje su prošle program fizikalne terapije i rehabilitacije te kojima je vraćena funkcija ozlijeđenog ili operiranog dijela tijela, ali trebaju raditi na dobivanju snage, koordinacije i balansa, kako bi se vratili u stanje prije operacije ili ozljede!

Ovaj program namijenjen trkačima, planinarima i ostalim sportašima rekreativcima, koji se bave ili bi se željele baviti nekim rekreativnim sportom, ali zbog slabe muskulature, loše kondicije ili problema lokomotornog sustava, bavljenje sportom im je otežano/onemogućeno.

Ovo je ciljani program vježbi za kralježnicu (vratnu, torakalnu i lumbalnu), rameni pojas, koljena i kukove. Program vježbanja je namijenjen osobama koje imaju problema s oslabljenom muskulaturom kralježnice, koljena, kukova te kod bolova.

Program je namijenjen osobama koje imaju malo vremena, a žele postići barem djelomično bolju fizičku kondiciju, veću snagu te bolji i ljepši izgled.

Vježbe za mršavljenje

Vježbama za mršavljenje ojačat ćete sve mišićne skupine, oblikovati tijelo, pojačati metaboličke procese i bolje se osjećati u svome tijelu. Odlične su za zatezanje trbuha, stražnjice, potkoljenica i natkoljenica.

Kada vježbanje postane dio vašeg života, rezultati neće izostati, bit ćete zdraviji i sretniji.

REZERVIRAJTE TERMIN