OSNOVNI PROGRAM

Sportsko-zdravstveni program


Ovaj program namijenjen je svima koji su početnici u vježbanju ili su neredovito vježbali, koji uglavnom sjede na poslu i doma, kojima je stres sastavni dio dana, a koji žele napraviti promjenu: izgledati bolje, smršaviti, ojačati, učvrstiti tijelo, poboljšati san te podići kondiciju. To je moguće postići na način da vam vježbanje bude zanimljivo i ugodno, jer svi naši programi su isključivo individualno kreirani, za svakog od vas posebno. Mi u EsteFitu vjerujemo da je najbolji način da svatko postigne najbolje rezultate onda kad ima program koji je prilagođen isključivo njemu.

Programi su prilagođeni vasem osobnom cilju, početnoj kondiciji, dobi, eventualnim zdravstvenim tegobama.

Ovaj program je namijenjen svima koji se već bave ili bi se željeli baviti rekreativnim sportom, ali zbog slabe muskulature, loše kondicije ili ozljeda lokomotornog sustava, bavljenje sportom dosad im je bilo otežano/onemogućeno. Isto tako ovaj program namijenjen je osobama koje općenito žele napredovati i podići razinu tjelesne snage i kondicije te smršaviti, jer program ovakvih treninga će vam to omogućiti. Ako želite povećati snagu, kondiciju, izbaciti stres iz sebe, naučiti pravilno vježbati, vidjeti koliko zapravo možete napredovati onda je ovo program za Vas.

Svi treninzi su isključivo individualno kreirani, dakle radi se za svaku osobu zasebno. Mi vjerujemo da je individualni pristup najbrži i najbolji način za vas napredak i rezultate.

BRZI PROGRAM

Cijelo tijelo 30´


Imate li malo vremena, a želite postići barem djelomično bolju fizičku kondiciju, veću snagu te bolji i ljepši izgled, onda je ovo program za Vas. Služi i kao uvod i priprema za ozbiljniji program treninga nakon određenog vremena. Program treninga obuhvaća jačanje mišića cijelog tijela.

CILJANI PROGRAM

Vježbe za kralježnicu-koljena-kukove 30′

Ovo je ciljani program vježbi za kralježnicu (vratnu, torakalnu i lumbalnu), rameni pojas, koljena i kukove. Program vježbanja je namijenjen osobama koje imaju problema s oslabljenom muskulaturom kralježnice, koljena, kukova te zbog toga trpe bolove i otežano funkcioniraju u svakodnevnom životu

Kineziterapijski oporavak nakon ozljeda, operacija – lokomotornog sustava

Ovaj program namijenjen je osobama koje su završile program fizikalne terapije i rehabilitacije. Nakon što im je vraćena funkcija ozlijeđenog ili operiranog dijela tijela, trebaju raditi na dobivanju snage, koordinacije i balansa, kako bi se što vratili u stanje prije operacije ili ozljede.

Vježbe istezanja se rade obavezno na svakom treningu, jer time povećavamo opseg pokreta što također dovodi do smanjenja bolnosti u zglobovima i mišićima.

ZDRAVSTVENI I ESTETSKI PAKETI

Brinemo za vaše zdravlje i njegu vašeg tijela, potičemo vas na zdraviji i aktivniji stil života.

Kada vježbanje postane dio vašeg života, rezultati neće izostati, bit ćete zdraviji i sretniji.

REZERVIRAJTE TERMIN