UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice EsteFit automatski prihvaćate ove Uvjete korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati Uvjete korištenja te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja i da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

 

Autorska prava

Sadržaj na ovoj web stranici je zaštićen autorskim pravima. Ne smije se reproducirati niti prenositi bez izričitog pisanog odobrenja vlasnice tvrtke MotivEfekt d.o.o. Svako neovlašteno reproduciranje i prenošenje sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava što je podložno tužbi.

Sve sadržaje ove web stranice koristite na vlastitu odgovornost i tvrtka MotivEfekt d.o.o. se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Tvrtka MotivEfekt nije odgovorna za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj niti je odgovorna za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja.

Fotografije koje su dio gotovog dizajna web stranice su zaštićene autorskim pravima “Images licensed by Ingram Image” i zabranjeno je preuzimanje i korištenje fotografija.

 

Datum zadnje izmjene: 31.12.2018.