Vježbe kod problema lokomotornog
sustava

TRAJANJE 30′

Ovo je ciljani program vježbi za smanjenje ili potpuno uklanjanje bolova u kralježnici (vratnoj, torakalnoj i lumbalnoj), ramenom pojasu, koljenima i kukovima. Program vježbanja je namijenjen osobama koje imaju problema s oslabljenom muskulaturom,bolovima u stopalima, lošom cirkulacijom, vrtoglavicama, glavoboljama ili bolovima koji dolaze kao posljedica, stresa, dugotrajnog sjedenja, viška tjelesne težine…Radi se plan vježbi posebno za svaku osobu, isključivo za njezin problem i njezin cilj, jer se na takav način najbrže dolazi do željenih rezultata. Mogu biti uključene vježbe za jačanje mišića, istezanje, vježbe koordinacije i balansa…u omjeru koji se određuje na temelju procjene početnog stanja i postizanja željenog cilja.

Nedostatak redovite tjelesne aktivnosti je glavni uzrok nastanka kroničnih bolesti. Tjelovježba može usporiti ili spriječiti kardiovaskularne bolesti, visoki kolesterol, dijabetes tipa 2, artritis, osteoporozu i gubitak mišićne mase. Vježba jača vaše srce, najvažniji mišić u tijelu, i poboljšava cirkulaciju. Vježbanja doprinosi poboljšanju općeg stanja organizma! Zato nemojte čekati, dođite.

CILJANI PROGRAM
VJEŽBI

Lokomotorni
sustav

Cjenik

PROGRAMI VJEŽBANJA U TRAJANJU 30′

VJEŽBE 1 x 30 min

VJEŽBE 8 x 30 min

VJEŽBE 12 x 30 min

VJEŽBE 16 x 30 min

80 kn

450 kn 

650 kn 

800 kn 

INDIVIDUALNI TRENING (ISKLJUČIVO JEDNA OSOBA U TERMINU)

VJEŽBE 1 x 60 min

VJEŽBE 8 x 60 min

VJEŽBE 12 x 60 min

260 kn

1900 kn 

2500 kn 

VAŽNO:

Treninzi mogu biti poluindividualni (2 – 4 osobe u terminu), ali svaku osobu vodimo po individualno kreiranom programu.
Individualni treninzi (1 osoba sama u terminu) obuhvaćaju savjetovanje, prilagođen inidvidualni program vježbanja i istezanje na kraju.

Pri izradi programa treninga uzima se u obzir kronološka dob, inicijalna tjelesna kondicija, prisutni zdravstveni problemi i ciljevi koje osoba želi postići.

Vrijeme trajanja poluindividualnih treninga je 55′ ili 30′, a individualnog treninga 60′.

Unaprijedite svoje zdravlje i smanjite bolove ciljanim programom vježbi. 

REZERVIRAJTE TERMIN