Osnovni program za podizanje
kondicije i snage,
mršavije i zategnutije tijelo

Ovaj program namijenjen je svima koji do sada nisu vježbali ili su neredovito vježbali, koji žele smršaviti, zategnuti tijelo,  poboljšati san te podići tjelesnu i mentalnu kondiciju. Plan treninga se radi stručno i profesionalno za svaku osobu posebno, što je najbolji i najbrži način da ostvarite svoje ciljeve, nema praznog hoda, radite točno ono što Vam treba, rezultati dolaze već nakon prvih mjesec dana što Vas dodatno motivira i daje snagu da nastavite dalje i dalje…..I sami ćete se veseliti kad vidite koliko možete napredovati kada ste u rukama profesionalaca koji znaju kako iz Vas izvući najbolje pa čak i onda kada mislite da više ne možete.

Tjelovježba je jedan od najučinkovitijih načina za sprečavanje depresije i ublažavanje njezinih simptoma. Vježbanje opušta i podiže raspoloženje, smanjuje depresivna stanja, osjećaj anksioznosti i stresa. Redovita tjelesna aktivnost pomoći će Vam da se lakše opustite, brže zaspite i produbite svoj san.

Ovo je program koji jača i razvija svaku mišićnu skupinu te jača kardiovaskularni sustav. Nakon vježbanja, cijeli dan ćete se osjećati dobro, bit ćete energični i puni elana, imati ćete više volje i snage za svoj posao, svoju obitelj ili svoj život poslije posla općenito.

Dođite, i otkrijte koliko odlični možete biti, biti ćemo uz Vas na tom putu.

Rezervirajte svoj termin na 092/3817 208 ili info@estefit.eu

VAŽNO:

Treninzi su isključivo individualno kreirani.

U istom terminu mogu biti 1 – 4 osobe , s tim da svaku osobu vodimo po njezinom programu.

Individualni treninzi ( isključivo 1 osoba sama u terminu) obuhvaćaju savjetovanje o prehrani i treninzima, prilagođen inidvidualni program vježbanja i istezanje na kraju.

Pri izradi programa treninga uzima se u obzir kronološka dob, inicijalna tjelesna kondicija, prisutni zdravstveni problemi i ciljevi koje osoba želi postići.

Vrijeme trajanja poluindividualnih treninga je 55′ ili 30′, a individualnog treninga 60′.

Podignite tjelesnu i mentalnu kondiciju, pokrenite se, a usput i učvrstite svoje tijelo.

REZERVIRAJTE TERMIN