Osnovni program za podizanje
kondicije i snage,
mršavije i zategnutije tijelo

Rezervirajte svoj termin na 092/3817 208 ili info@estefit.eu

Ovaj program namijenjen je svima koji do sada nisu vježbali ili su neredovito vježbali, koji žele smršaviti, zategnuti tijelo,  poboljšati san te podići tjelesnu i mentalnu kondiciju. Plan treninga se radi stručno i profesionalno za svaku osobu posebno, što je najbolji i najbrži način da ostvarite svoje ciljeve, nema praznog hoda, radite točno ono što Vam treba, rezultati dolaze već nakon prvih mjesec dana što Vas dodatno motivira i daje snagu da nastavite dalje i dalje…..I sami ćete se veseliti kad vidite koliko možete napredovati kada ste u rukama profesionalaca koji znaju kako iz Vas izvući najbolje pa čak i onda kada mislite da više ne možete.

Tjelovježba je jedan od najučinkovitijih načina za sprečavanje depresije i ublažavanje njezinih simptoma. Vježbanje opušta i podiže raspoloženje, smanjuje depresivna stanja, osjećaj anksioznosti i stresa. Redovita tjelesna aktivnost pomoći će Vam da se lakše opustite, brže zaspite i produbite svoj san.

Ovo je program koji jača i razvija svaku mišićnu skupinu te jača kardiovaskularni sustav. Nakon vježbanja, cijeli dan ćete se osjećati dobro, bit ćete energični i puni elana, imati ćete više volje i snage za svoj posao, svoju obitelj ili svoj život poslije posla općenito.

Dođite, i otkrijte koliko odlični možete biti, biti ćemo uz Vas na tom putu.

Rezervirajte svoj termin na 092/3817 208 ili info@estefit.eu

PROGRAMI
VJEŽBANJA

Vježbe za energičnije
tijelo

Cjenik

PROGRAMI VJEŽBANJA U TRAJANJU 55′

VJEŽBE 1 x 55 min

VJEŽBE 8 x 55 min

VJEŽBE 12 x 55 min

VJEŽBE 16 x 55 min

110 kn

600 kn 

850 kn 

1050 kn 

INDIVIDUALNI TRENING (ISKLJUČIVO JEDNA OSOBA U TERMINU)

VJEŽBE 1 x 60 min

VJEŽBE 8 x 60 min

VJEŽBE 12 x 60 min

260 kn

1900 kn 

2500 kn 

VAŽNO:

Treninzi su isključivo individualno kreirani, mogu biti 1 – 4 osobe u istom terminu, s tim da svaku osobu vodimo po njezinom programu.
Individualni treninzi ( isključivo 1 osoba sama u terminu) obuhvaćaju savjetovanje o prehrani i treninzima, prilagođen inidvidualni program vježbanja i istezanje na kraju.

Pri izradi programa treninga uzima se u obzir kronološka dob, inicijalna tjelesna kondicija, prisutni zdravstveni problemi i ciljevi koje osoba želi postići.

Vrijeme trajanja poluindividualnih treninga je 55′ ili 30′, a individualnog treninga 60′.

Podignite tjelesnu i mentalnu kondiciju, pokrenite se, učvrstite svoje tijelo.

REZERVIRAJTE TERMIN