PROGRAMI
VJEŽBANJA

Vježbe kod ozljeda
lokomotornog sustava

Program vježbi kod bolnih stanja, ozljeda
ili operacija kralježnice, koljena, kukova

TRAJANJE 55′

Ovaj program je namijenjen osobama  kojima je vraćena funkcija ozlijeđenog ili operiranog dijela tijela, ali trebaju raditi na povećanju snage, koordinacije i fleksibilnosti, kako bi se vratili u stanje prije operacije ili ozljede.

Oporavljate se od bolesti, ozljede ili operacije?

Radimo individualan program za Vas kako bismo Vas vratili u ono što volite i pomogli Vam da otkrijete nove aktivnosti za vježbanje i slobodno vrijeme, integrirajući vježbanje u svoj način života i u proces liječenja.

Provode se specifične vježbe usmjerene na dio koji je ozlijeđen/operiran, ali i vježbe za podizanje općeg tjelesnog i zdravstvenog statusa.

Poslije završetka ovog programa, osoba se može vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Vježbanje jača mišiće, zglobove, srce, pluća i poboljšava imunitet čime se smanjuje rizik od nastanka kroničnih bolesti. Jačanje imuniteta je osobito važno kod osoba koje su imale ozljede ili su bile na operaciji.

Rezervirajte svoj termin na 092/3817 208 ili info@estefit.eu

VAŽNO:

Treninzi su individualno kreirani, mogu biti 2 – 4 osobe u terminu, s tim da svaku osobu vodimo po njezinom programu.
Individualni treninzi (isključivo 1 osoba sama u terminu) obuhvaćaju savjetovanje o prehrani i treninzima, prilagođen inidvidualni program vježbanja i istezanje na kraju.

Pri izradi programa treninga uzima se u obzir kronološka dob, inicijalna tjelesna kondicija, prisutni zdravstveni problemi i ciljevi koje osoba želi postići.

Vrijeme trajanja poluindividualnih treninga je 55′ ili 30′, a individualnog treninga 60′.

Vratite snagu, koordinaciju i balans.
Vježbanje Vam pomaže da se brže oporavite nakon ozljeda.

REZERVIRAJTE TERMIN